Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Min rundrejse

 

Min rundrejse bragte mig til mange interessant steder i USA.

#google_map_easy_5_34763 { width: 100%; height: 750px; } #gmapControlsNum_5_34763 { width:100% } .gmpMapDetailsContainer#gmpMapDetailsContainer_5_34763 { height:750px; } .gmp_MapPreview#google_map_easy_5_34763 { /*position:absolute;*/ width: 100%; } #mapConElem_5_34763{ width: 100% } .gm-style .gm-style-iw-c{ padding: 12px!important; }

Læs nærmere om mine oplevelser i  de markerede byer og steder  i mine rejsebeskrivelser.




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Velkommen…

 

Velkommen til ”Familien fra Vrensted”. Nu er der igen adgang til en ny og forbedret hjemmeside. God fornøjelse med at læse historier om familien – og nye historier og billeder modtages gerne.

Familietræet fungerer igen og vil blive løbende opdateret. Alle er velkomne til at bidrage med oplysninger. Nye familiemedlemmer vil blive ført ind i familietræet, efterhånden som vi får nye data. Vi modtager også gerne billeder til ”portrætter” i familietræet.

Denne side er ikke facebook, men mere stationær, hvor familietræet viser, hvor vi kommer fra og giver et godt billede af familiens baggrund.

Artiklerne på hjemmesiden fortæller historier om udviklingen gennem generationer og jeg tror, at disse historier er vigtige for vores efterkommere. Dette er en mulighed for at fortælle om barndom og opvækst til kommende generationer.

På hjemmesiden følger vi nogle familier som alle har udgangspunkt i Vrensted. Vi følger dem her i landet og i udlandet.

Bertel Marinus Pedersen, min mors onkel, emigrerede til USA med sin familie. Denne familie, familien Pedersen, har vi stor kontak til og vi har stor viden om deres liv efter emmigrationen.

En anden del af familien, min farmors brødre Alfred– og Severin Sørensen, emmigrerede også til USA. Brødrenes liv kan følges i breve til familien. Brevene kan læses her på siden.

Min bedstefar, Niels Lassen Nielsen, emigrerede  i 1895 til Brookings området i South Dakota. Her levede han i 16 år inden han vendte hjem til Vrensted igen.

På min mors side er der også familien Filholm. Navnet Filholm opstod fordi min mors onkel, Anders Poul Jensen(Andersen), efter ca. 1,5 år i USA, tog efternavnet Filholm.( lokalitet mellem Thise og Vrensted) Hans to sønner Tscherning– og Mads Jørgen Andersen emmigrerede begge til USA under navnet Andersen. Begge tog senere efternavnet Filholm. En stor del af Filholm-familierne i Danmark og USA stammer fra dem.

Velkommen og tak for alle bidrag med oplysninger og historier, som er med til at gøre hjemmesiden til oplysende og spændende læsning.

Som det ses er der adgang til  det nye 2020 familietræ

God fornøjelse.
Gitte og Mads
Januar 2020

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

100 års fødselsdag august 2017

 

I anledning af Tims 40 års fødselsdag 23.8.  og min 60 års fødselsdag 30.8. holdt vi en fælles 100 års fødselsdagsfest ????

Tim, Danielle, Riley og Sawyer besøgte familien her i Aalborg fra den 9.8. til den 31.8

Til vores fødselsdag havde vi den 19.8. 60 gæster fra nær og fjern og det var højdepunktet under deres besøg her. Vi havde hyret en kogekone og fik dejlig mad. Vejret var perfekt og vi fik taget nogle fine familiebilleder.

12.8. lavede vi en tur til Nordsø Oceanarie.

13.8. var hele familien på tur til Børglum Kloster for at se og høre om Bayeuxtapetet og se de øvrige udstillinger der. Vi spiste vores medbragte mad på plænen ved klosteret.

Som fødselsdagsgave til Riley (7år) kørte vi til Legoland og brugte en hel dag der.

16.8. havde vi familietur til ZOO, hvor vi grillede vores medbragte mad.

Familien fik også set og oplevet Aalborg og nød hver dag . Pigerne var især begejstrede for legepladsen på havnefronten.

19.8. 100 års festen.

Vi besøgte også det nye friluftsbad og Voergaard Slot-

Vi var en tur ved Vesterhavet og fik badet i havet.

De unge var til koncert med Allan Olsen og piger blev passet med overnatning her hos Bedste og Mads.

Vi nåede også en togtur til Aarhus. Her var vi på Moesgaard Museum og i ”Den gamle by”.  På den tur gav Maj en tur i hestevogn gennem Botanisk have.  Vi så, hvor Tim var blevet født og hvor vi havde boet i Aarhus.

Tim og familien nåede også en tur til Øster Brønderslev og Brønderslev.

Det var tre hektiske og dejlige uger vi havde sammen og den 31.8. var det tid for Tim, Danielle og pigerne til at rejse hjem til Portland igen.

 






Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Min mor…

 

Min mor Minna Christensen, født Nielsen den 05-08-1923 på Baadstedhede ved Vrensted. Hendes forældre var Kristine og Niels Lassen Nielsen.

 

Hun var den yngste af en børneflok på fire. Boede som barn sammen med søskende, forældre, faster og bedstefar (Lars Peter Vestergaard). Gik i Vrensted by skole.

Hun blev gift med min far, Christen Thomsen Christensen, den 26-11-1943 i Vrensted kirke.

På grund af krigen var det svært at skaffe en brudekjole. Minna var meget lille af størrelse, og heldigvis var der en enkelt hvid konfirmationskjole til salg, den blev hendes brudekjole.

Deres første hjem var ved Rørbæk på Baadstedhede. Huset var et nyere og godt hus. Der var ikke langt til Minnas hjem på Baadstedhede, hvor forældrene og hendes søster og svoger boede. Hver dag kunne hun gå eller cykle hjem til familien. De tre første børn, Kjeld, Elin og Erling blev født her.

Erling, som var syg, blev indlagt på Hjørring sygehus. Min mor kunne kun af og til besøge ham. Desværre døde han i en alder på kun ca. 6 måneder på sygehuset. Erling blev begravet på Vrensted kirkegård.

Da de skulle flytte til Filholm, var der mere jord, som skulle passes, men selve huset var i en ringe stand. Efter hvad min mor har fortalt, så var huset meget gammelt og utroligt beskidt. Hun var meget ked af at skulle flytte fra det dejlige hus ved Rørbæk. Svigerinderne og hendes søster, Marie, hjalp til med at gøre rent i Filholm, og senere blev Minna meget glad for at bo i Filholm. Der var nogle gode naboer. Her blev Bente og jeg født.

Kjeld, Elin og Bente gik i Thise Nordre skole hos lærer Nielsen. Thise byskole blev bygget, og Bente fortsatte med at gå i skole her. Jeg gik også i Thise skole.

Min mor fik sit første job, da jeg var begyndt at gå i skole. Det var i privaten hos købmanden i Tømmerby. Pengene kunne hun bruge til ting, hun manglede eller havde lyst til at købe. Dette var en stor luksus. Hun arbejdede en gang om ugen, og det var i få timer.

Da vi var flyttet til Ingstrup, fik min mor arbejde med at gøre rent på kommunekontoret, og hurtigt blev hun ansat som hjemmehjælper. Hun cyklede rundt til de ældre, barselskvinder og syge. Hun arbejdede både i Ingstrup og oplandet omkring Ingstrup.

Det var en stor oplevelse for min mor at komme på hjemmehjælperkursus i Nr. Sundby og lære noget om sit fag. Hun var hjemmehjælper i mange år, men på grund af dårlig ryg, blev hun nød til at stoppe.

Da min far døde i 1988, købte hun en ny andelsbolig på Præstegårdsvej i Ingstrup. Her boede hun indtil sin død i 2005. Hun blev aktiv i pensionistforeningen i Ingstrup og nåede at komme på højskole og var på mange rejser med foreningen. Bl.a var de flere gange i Tyskland og Moseldalen.

Altid havde hun gang i strikkepindene og var med i Nørklekluppen i Ingstrup. Her producerede de alt muligt håndarbejde til forskellige velgørende formål, bl.a. Mother Theresa og Røde Kors.

Min mor var rask og rørig, indtil ca. 2 måneder før hun døde i sit hjem den 28-05-2005. Hun er begravet i Brønderslev ved siden af min far.

Min mor fik 8 børnebørn og 10 oldebørn. Disse børn betød utroligt meget for hende, og især var det en stor oplevelse for hende at få 3 oldebørn på få uger.

Relaterede artikler:
Min far
Bertel Marinus Pedersen
Niels Lassen Nielsen
Tim og Niels Lassen Nielsen
Niels Lassens bryllupssang

Til Top…

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Min Far…

 

  Min far, Christen Thomsen Christensen blev født i 1916 på Baadsted Hede ved Vrensted, gik i Vrensted byskole og kom ud at tjene på forskellige gårde i Vrensted området.

I 1943 blev han gift med min mor, Minna Nielsen, i Vrensted kirke.
De købte hus ved Rørbæk, Baadstedhede. Her blev Kjeld, Elin og Erling født. Huset lå lige ved bækken, og min far fangede mange ål deri. Ålene skulle gå nogle dage i en bajle med frisk vand, inden de kunne slagtes. En dag min mor kom hjem, havde det regnet, og baljen med ål var blevet fyldt med vand og løbet over. Alle ålene vrimlede i græsset omkring huset, så hun fik travlt med at samle ål op.

I 1952 flyttede mine forældre fra Rørbæk til et husmandssted i Filholm. Her var der jord, der skulle dyrkes, og der var plads til husdyr. Jeg husker, at vi havde heste, to køer, grise, får og forskelligt fjerkræ. Hestene blev brug til markarbejdet, senere brugte min far maskinstationen eller lånte nabogårdens traktor med tilbehør til de større arbejder. Køerne blev malket, og hver dag havde vi 2 mejerispande med mælk. Disse spande skulle køres op til asfaldtvejen og sendes til andelsmejeriet.
Min far arbejdede som arbejdsmand forskellige steder, bl.a. arbejdede han ved entreprenørfirmaet Halvorsen og i perioder for kommunen. Arbejdet for kommunen kunne være at skære grøde i åen (Ryå) og sætte faskiner om sommeren. Om vinteren var det ofte snerydning med skovl og opsætning/nedtagning af sneskærme.
Der var perioder med arbejdsløshed, hvor min far skulle “stemple” hver dag hos den lokale fagforening. Jeg kan huske, at jeg ofte som lille var med hos fagforeningen for at stemple. Der var en livlig diskussion mellem de arbejdsløse mænd. En dag var der to, som kom op at slås, og jeg blev meget bange.
Min far blev selv engageret i fagforeningsarbejdet. Det var i “Danske arbejdsmændsforbund” senere SID. Min far blev æresmedlem af SID.

Senere blev min far ansat på Kjeldgårds mink- og rævefarm i Løkken.
I sin fritid har har min far altid dyrket jagt og fiskeri. Naturen var hans store interesse. Christen Thomsen havde altid jagthund. Vi havde også altid en gravhund, og jeg kan huske en hønsehund og en foxterrier.
I Filholm blev Bente og jeg født.

 

 


Christen Thomsen fik sin første bil i ca. 1962-63 – det var en folkevogn. Han blev ved med at køre folkevogn indtil 1976, hvor mærket blev skiftet ud med en ny japansk Datsun.

Da min storebror Kjeld var 13-14 År (1958), så han sammen med en kammerat, en rævemor blive skudt. De vidste, at ræven havde unger og vidste hvilken rævegrav ungerne var i. Drengene gravede ræveungerne ud ved at spærre den ene indgang med et bål og grave ved den anden udgang. Rævemoderen lå og var død, men der var 6 levende ræveunger. De tog tre hver, og hjemme hos os fik de mælk fra en dukke sutteflaske og klarede sig godt. De blev tamme og gode legekammerater. Naboerene begyndte at klage over rævene, og de to blev solgt. Den sidste blev min legekammerat i kravlegården. Jeg var på det tidspunkt knap 1 år og kan af gode grunde ikke huske det, men jeg har fået det fortalt så mange gange, at jeg næsten kan se det. Ræveungen og jeg blev holdt i samme kravlegård/bur, og vi havde meget fornøjelse af hinanden. Da ræveungen blev større kom den til Vrensted og blev venner med nogle andre bøm. Som voksen ræv blev den ved med at komme tilbage til familien for at få mælk i sin skål. Der blev skrevet en artikel om ræveungerne i Vendsyssel Tidende.

I 1968 overtog min bror, Kjeld, husmandsstedet i Filholm og mine forældre købte et hus i Ingstrup. Det var tiden, der skulle laves en del ved boligen i Filholm, og Kjeld, der var murer, havde lyst til at overtage hjemmet.
Kjeld betalte 27.000 kr for hjemmet i filholm og huset i Ingstrup blev købt for 46.000kr.
Min far fik kortere til arbejde i Løkken og det nye hus var ren luksus for os, med bad og centralvarme. I Ingstrup havde min far også hvert år en slagtegris gående. Der var også plads til høns, kalkuner og ænder.
Nu blev der købt både fjernsyn og drivhus. Megen fritid blev brugt med at passe haven.Han købte også sin egen mindre minkfarm udenfor Vrensted.

Da min far gik på pension, brugte han meget tid på at passe sin have og sit fjerkræ, og han var også god til at passe på  og lege med de børnebørn, der var kommet til.


Min far døde pludseligt i 1988 af en blodprop i hjertet 72 år gammel. Han blev begravet i Brønderslev.

Relaterede artikler:
Min mor
Niels Lassen Nielsen
Tim og Niels Lassen Nielsen

Til top…

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Bryllups- og julefest december 2019…

 

Mads havde hele dagen hjælp af sin Bestman Tobias og de to ens klædte brudepiger underholdt og hjalp godt til under hele festen. Mads’ børn hjalp med mad, foto og bankospil.
Det blev en uforglemmelig dag og fest. Bryllupsrejsen lidt senere gik til Gran Canaria.

 

Gitte og Mads
Januar 2020

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Lars Peter Vestergaard Nielsen

Biografi til Lars Peter Vestergaard, min oldefar.

*Biografien er skrevet  af et af Vestergaards oldebørn i USA

Han blev født på Vestergaard i Vrensted i 1. oktober 1838. Han blev døbt 10-28-1938 og fik navnet Lars Peter Nielsen. Mange år senere, 02-26-1906, skiftede han navn for Vestergaard. Han fik en licens til navnet fra myndighederne i Boerglum. Ændringen af ​​navnet kunne ses i kirkebogen 03-13-1907 i Vrensted.

#google_map_easy_6_10272 { width: 100%; height: 250px; } #gmapControlsNum_6_10272 { width:100% } .gmpMapDetailsContainer#gmpMapDetailsContainer_6_10272 { height:250px; } .gmp_MapPreview#google_map_easy_6_10272 { /*position:absolute;*/ width: 100%; } #mapConElem_6_10272{ width: 100% } .gm-style .gm-style-iw-c{ padding: 12px!important; }

Dokumentation for navneforandring. Fra Nielsen til Vestergaard. Uddrag af kirkebogen i Børglum


Vestergaard

Ifølge en avisartikel, der blev skrevet på tidspunktet for hans 90-års fødselsdag i 1928, havde Vestergaard været hjem for Lars Peters familie i omkring 200 år.

Han kæmpede i krigen 1864, for eksempel ved Dannevirke, Dybbøl Mølle og i slaget ved Vejle.

Af syv brødre kæmpede seks af dem i krigen i 1864.

Lars Peter fik fortjenesteorden for sin indsats i krigen.

Da han vendte tilbage fra krigen, blev han manager for Vestergaard.

På det tidspunkt var der ikke mange ugifte kvinder i Vrensted, så den 6. november 1866 giftede han sig med en kvinde, ti år yngre end ham selv, Ane Rasmine Christiansen. Hun var kun 18 år gammel. Hun var en varm og venlig kvinde, der i hverdagen blev kaldt Mine. På den anden side var Lars Peter mere streng, men han var en god landmand. Han var meget religiøs, og hver aften sagde han en passage fra Bibelen til resten af ​​familien.

De boede på Vestergaard indtil 1878 og havde 8 børn der: Niels, Annine Rasmine, Kristian, Kristine Anna, Othilia Marie, Katrine, Margrethe og Anne Marie.

I 1878 flyttede de til Baastedhede, hvor de fik endnu et barn, Anders.

Lars Peters navneændring forklarer hvorfor hans datter Anne Marie også blev navngivet Vestergaard. Hun var som sine søstre og brødre døbt Nielsen og må have skiftet navn, da hendes far tog navnet Vestergaard, mens hun var det eneste barn der boede derhjemme.

Deres børn, undtagen Margrethe, Anne Marie og Niels Lassen, emigrerede alle til USA . Niels Lassen boede imidlertid i Amerika i ca. 16 år, før de vendte hjem for at gifte sig.

I 1911 overleverer Lars Peter gården til sin søn, Niels Lassen, som efterfølgende forsørgede for sin far.

En datter, Anne Marie, som aldrig blev gift, boede i et lille hus ved siden af ​​gården.

Lars Peter var begrænset til sin seng i de sidste år af sit liv.

Kopi fra Hof og Statskalenderen 1929


Relaterede artikler
Dekorerede veteraner

Sognets ældste
Jordefærd 1929
Kransenedlægning

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Bertel Poul Marinus Pedersen…

 

Bertel Udvandrede til Brookings, South Dakota USA i 1907, han var Paul Andrew Pedersen’s far

Bertel

Gjorde militærtjeneste ved kavalariet i Danmark.

Fik Amerikansk statsborgerskab den 07-07-1926, hjemmehørende i Barnes County

Registrerede data ved indrejse:
Navn: Pedersen, Bertel P. Marinus Stilling: Landmand
Alder: 30 Bestemmelsessted: Quebec
Kontrakt nr.: 371400 Forevisningsdato: 9/16/1907
Fødested: Brønderslev Fødesogn: Brønderslev (Tdl. Vr. Br.slev)
Sidste oph.sogn: Vrensted Sidste oph. amt: Hjørring
Sidste oph.sted: Vrinsted Bestemmelses land: Canada
Bestemmelses by: Quebec Bestemmelses stat: Quebec
Skibsnavn: Indirekte
IDkode: I0708P1712

#google_map_easy_4_32582 { width: 100%; height: 250px; } #gmapControlsNum_4_32582 { width:100% } .gmpMapDetailsContainer#gmpMapDetailsContainer_4_32582 { height:250px; } .gmp_MapPreview#google_map_easy_4_32582 { /*position:absolute;*/ width: 100%; } #mapConElem_4_32582{ width: 100% } .gm-style .gm-style-iw-c{ padding: 12px!important; }

Bertel blev født på Kraghede ved Øster Brønderselv 03. oktober 1877. Bertels forældre var Poul Pedersen, født 25. juli 1841, og Johanne Marie Pedersen, født 20. marts 1848.

Bertel arbejdede med landbrug i Vrensted, gjorde militærtjeneste ved kavalariet i Aarhus. Giftede sig i Vrensted med Annine Rasmine Larsen Nielsen den 21. januar 1905.

Bertel og Annine

Som mange andre unge fra Vrensted emigrerede de til USA i 1907. En bekendt, som tidligere var imigreret, kom hjem på besøg, og overtalte det unge par til at rejse til Amerika.

Tidligere i 1894 var Bertels søster, Karoline Pedersen, emigreret, 21 år gammel.

Bertels bror, Kristian Alfred Pedersen emigrerede også til USA, Brookings County. Tidspunkt er indtil videre ukendt.

På udrejsetidspunktet havde parret fået to børn, Agnes Marie Pedersen på 2 år og Paul Anders (senere Andrew) på 7 måneder.

De rejste med skibet “Parthia” fra rederiet White Star. Billetterne blev købt på afbetaling ved et argentur i Vrensted. Bertel skulle som betaling arbejde 2 år med at bygge jernbane i Brookings County. Rejsen gik via Quebeck i Canada til Brookings i South Dakota.

Det daværende udrejseargentur i Vrensted.

Familien boede i Brookings indtil 1920, hvor Bertel arbejdede for jernbanen, State Collage og som farmer.

Fra 1917 til 1920 boede de på farmen Robert R. Strom i Brookings County. I 1920 rejste familien til North Dakota og boede i Barnes County på Drake farmen.

Parret fik ialt 8 børn: Agnes Marie, Paul Andrew, Franz, Ross, Marian, Harold, Axel og Louis.

Desværre døde de begge unge. Bertels kone, Annine, som 52 årig i 1928, af lungebetændelse. Bertel døde som 56 årig i Valley City, North Dakota, i 1932 af canser.

Relaterede artikler:
Min mor…

Til top…

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Fest i Valley City…

 

Efter kirke kører vi hjem til Eva, og her kommer flere og flere familiemedlemmer, som skal være med til festen. Nu møder jeg David og Connie. David er Evas søn, som har ringet til sin mor mange gange under mit besøg, og han er meget interesseret i alt fra Danmark.

Vi følges ad til festen kl. 13. Her er der købt to store kager til mig, hvor der står mit navn på med glasur. Vi skal spise pizza og drikke sodavand. Diana har sørget for en gæstebog for mig, og alle opfordres til at skrive navn og adresse i den. Vi arrangerer fotografering i familegrupper for overskuelighedens skyld, og det foregår under megen sjov.

Ud over labyrinten får vi en lille togtur i området med udsigt over Valley City, floden Chienne og alle broerne.

Dette er min sidste aften i Valley City, Og dette er en god afslutning på en god uge. Imorgen rejser jeg videre til Boise, Idaho.

Relaterede artikler:
Rockey Mountains

Turen til South Dakota
Turen til hovedstaden
Lørdag i Valley City
Besøg hos Kirsten i Boise
Min tid Hos Tim i Eugene
Sidste del af rejsen

 




Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Blog

Besøg hos Kirsten i Boise

 

 

I dag flyver jeg fra Fargo, North Dakota til Denver og fra Denver til Boise, Idaho. Her møder jeg min kusine Kirsten i lufthavnen. Vi genkender hinanden med de samme, selv om det er mange år siden, vi sidst har set hinanden.

Kirsten har sit barnebarn, Kimberly, på 8 år med. Vi kører hjem til Kirsten og spiser aftensmad sammen med Kimberly og hendes veninde.

Vi har meget at tale om, og vi aftaler at tage på tur op i bjergene næste dag.

Boise er en stor by, men meget grøn og her er ikke høje bygninger, som i de fleste andre storbyer. Kirsten har en møbelforretning og er lige begyndt at sælge svenske “Haestens senge”. Kirsten viser sine forretninger til mig, og derefter kører vi op i bjergene til Idaho City.

Vi besøger først en kirkegård for de første “settlers”. Her er begravet mange skandinaviske nybyggere. Selve byen Idaho City er en hyggelig cowboy-by, som vi ser det på mange film. Her er træfortove og gamle butikker.

Vi spiser frokost her – en rigtig cowboy-burger, som nok vejer et helt kilo.

Turen gennem bjergene er meget smuk, og vi ser floder med store dæmninger.

Tilbage i byen igen besøger vi et stort flot indkøbscenter, Wall Mart. Aftenen går med at tale om familien i Danmark og vores liv hver især.

19-10-2005…

Det er onsdag og sidste dag i Boise. Kirsten har lavet kaffe, men morgenmaden spiser vi ude. Vi spiser en typisk amerikansk morgenmad med pandekager og det hele. Vi ser lidt på byen, og så er

det tid til at køre i lufthavnen igen. Vi håber at ses næste år til en evt. fætter/kusine fest i Vrensted.

Turen går nu til Seattle og fra Seattle til Eugene, Oregon, hvor Tim venter.

 

Relaterede artikler:
Rockey Mountains

Turen til South Dakota
Fest i Valley City
Lørdag i Valley City
Min tid Hos Tim i Eugene
Sidste del af rejsen